Navigace: Just Imagine Black Brianta > Vzpomínáme > Eliška 30.10.2001 - 3.12.2010

Eliška 30.10.2001 - 3.12.2010

 

Všichni kdo milujete pejsky, obáváte se toho nejhoršího. Až jednou ten náš parťák, člen rodiny,kamarád do nepohody odejde z tohoto světa. Mě tato věc potkala. Nečekaně a náhle nás opustila a zanechala prázdno v našich srdcích.

Elinka byla moc vyjímečný ovčák, nejen že jsme se my dvě navzájem drželi nad vodou v jakékoliv situaci, ale dokázala si získat i kdekoho kolem sebe obvzlášť lidičky,které někdy v minulosti pokousal pes přesvědčila sama,že ona je uplně jiná vychovaná fenečka.

Svůj původ pořádně neznala ona sama natož já, ale byli jsme skvělá dvojka a vím, že žádný další pes se jí nevyrovná. Byla to naše jedinečná blbka, koza,můra a já nevím jak jsme ji všelijak nazývali i beruška, sluníčko, žabka a hlavně klackomanka a sněhová víla. Klacíky dokázala nosit nepřetržitě několik hodin a i když sotva chodila vždy na házení čehokoliv plně ožila. A když se neházelo stačil kopat sníh nebo listí a tanec se psem byl ukázkový jen se muselo dávat bacha na boty :-)) občas se jako omylem zakousla, ale já vím, že to dělala z nedočkavosti a aby jsme si jí všimly.

Udělali jsme několik zkoušek a z legrandy vyzkoušeli několik psích sportů jako je coursing, tanec se psem,trochu záchranářství, létající talíře u těch byla vždy vynervovaná ze mě, že jí to špatně hážu a zvedá je ze země, když je chytila ze vzduchu byla pyšná jak je dobrá.Hrdá byla i na své potomky, které zvládla odchovat.
A život s dítětem,které přišlo pro ní z nenadání zvládala opět na jedničku, jakékoliv změny, cokoliv pro paničku se rozdala svojí oddaností. Víc jsem si přát nemohla, jen to by tu zůstala s námi o něco déle,bylo to moc brzy Elinko a moc mi chybíš...

Přidat komentář

* Jméno:Email:
Text komentáře:
Ochrana proti SPAMu:Napište do políčka výsledek:
 
 Emailová adresa nebude zveřejněna. HTML kód není akceptován, odkazy nejsou aktivní!
 TIP: Reagujte na komentáře kliknutím na jejích pořadové číslo "př.[41]"

Komentáře

[3]Jana, Brut a AluVloženo 21.10.2011 19:56
Ahojky, stále nevěřím, že Elinka už není. :-( V mém srdíčku zůstane jako jediná milá, veselá a hlavně trpělivá čubinka.
[2]HančaVloženo 16.10.2011 21:24
achojky,
souhlasím s Radu. je to nádherné a nejedna slzička ukápla...nikdy nezapomenu
[1]RaduVloženo 09.06.2011 19:45
Teta, krásně napsaný...zase jsem si pobulela... Elinka byla prostě skvělá a i v našich srdíčkách bude mít na vždycky své místo...